o tiskari grafokor

CTP sustav

Naš osvjetljivač ploča Kodak Magnus koristi radi sa termalnim aluminijskim pločama koje ne zahtijevaju klasično razvijanje. Thermal Direct su bezprocesne tiskarske ploče koje se razvijaju na samome tiskarskom stroju, a osvijetljene su digitalno na termalnom osvjetljivaču ploča.


Kvaliteta termalnog CTP:

Thermal Direct bezprocesne ploče osiguravaju visoku rezoluciju, točnost, pouzdanost i ponovljivost. Uklanjanjem procesa razvijanja ne samo da se uklanjaju dodatni troškovi, već se uklanjaju i izvori varijabilnosti.


„Prijatelj za okoliš":

Kad nema razvijačice, nema ni otpadne kemije. Thermal Direct bezprocesne ploče uklanjaju bilo kakve zahtjeve vezane uz kemiju za razvijanje ploča.

 

DIPS (Digital Ink Prese System):
DIPS sustav predstavlja veliki napredak u području gdje su moguće velike uštede – u pripremi samog tiskarskog stroja. DIPS pruža prikladno rješenje za brzo podešavanja zona na bojanicima tiskarskog stroja. Ponašajući se kao prevoditelj između CTP i samog tiskarskog stroja, DIPS pretvara podatke iz pripreme, u odgovarajući digitalni format, stvara postavke za bojanike i šalje ih u upravljački dio tiskarskog stroja (CPC). Ta informacija omogućava precizno namještanje zona na bojanicima, što rezultira manjom količinom potrošenih makulatura i brzom pripremom stroja.