o tiskari grafokor

O nama

Grafokor je obiteljska tvrtka s tradicijom od 1981. Zapošljavamo oko 65 djelatnika svih potrebnih profila grafičke struke.

Raspolažemo modernim grafičkim strojevima kojima smo u mogućnosti realizirati većinu zahtjeva za kvalitetnim tiskarskim proizvodima.

Tiskamo isključivo na, u svijetu najcjenjenijim, grafičkim strojevima marke Heidelberg. Osim klasičnog offset tiska, radimo i foliotisak, reljefni ili slijepi tisak, štancanje, digitalni tisak, UV lakiranje, lakiranje vodo disperzivnim (VD) lakom i lakiranje "blister" lakom.

Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, ali smo se posljednjih godina izrazito specijalizirali u izradi kartonske i papirnate ambalaže te smo u segmentu malih i srednjih naklada kutijica za ekskluzivnije proizvode (kozmetika, sirevi, poklon paketi …) postali tržišni lideri.

U sklopu tvrtke djeluje odjel za razvoj ambalaže kojemu možete prepustiti izradu konstrukcije kutije ali i kompletnog dizajna. Posljednjih godina redovno osvajamo nagrade za najbolju ambalažu u kategorijama u kojima se natječemo.

Naša temeljna kvaliteta je pouzdanost i poštivanje dogovorenog, što su prepoznali i najviše cijene naši dugogodišnji partneri, te nas se po tome prepoznaje u odnosu na konkurenciju.

Poslujemo na Jankomiru u 2 lokacije: u sjedištu, Josipa Mokrovića 6, veličine cca 1.400 m2 i u izdvojenom pogonu i skladištu u Samoborskoj ulici 348, veličine cca 650 m2.