Nagrada za najbolju ambalažu!

CROPAK 2015U sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2015 koji se 14. i 15. 5. održao u hotelu Westin u Zagrebu, dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskome tržištu CROPAK 2015.

Na natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskome tržištu CROPAK ove je godine pristigla 61 nominacija u 9 različitih kategorija, što ukupno čini više od 170 proizvoda.
Cilj natječaja CROPAK je promovirati, istaknuti i nagraditi proizvođače, dizajnere i korisnike ambalaže koja je važno sredstvo zaštite, identifikacije i promocije proizvoda, te poticanjem konkurentnosti pomicati granice u promišljanju ambalaže sukladno visokim standardima i zahtjevima struke.


Pobjednička ambalaža po kategoriji:
KATEGORIJA: AMBALAŽA HRVATSKOG PROIZVODA/SERIJE OBRTNIKA, OBITELJSKIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA, OTOČNOG PROIZVODA I MALIH PROIZVOĐAČA
Proizvod: Paškinjice
Vlasnik proizvoda: Paška sirana d.d., Pag
Dizajn: Indira Filipović, Grafokor d.o.o., Zagreb
Proizvođač ambalaže: Grafokor d.o.o., Zagreb

paskinjice

video slika

Tiskara Digitalni tisak

Digitalni tisak Zagreb

Ambalaža

Grafokor offset

Digitalna Tiskara posjetnice

Digitalni tisak memorandumi

Ambalaža

Plakati kutije letci

Proizvodnja ambalaže zagreb

Reljefni tisak, specijani

tiskara TAGOVI ambalaža kutija folio tisak zlatotisak štancanje reljefni tisak slijepi tisak rokovnici kalendari dorada Tiskara Zagreb Digitalna tiskaratiskovine grafička priprema identitet tvrtke katalog proizvoda kontakt formular letak offset offset tisak on line tisak plakat

AMBALAŽA Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama. Ambalažu izrađujemo kartonom do 400 gr., klasičnim offset tiskom. Posebno ističemo mogućnost dodatnog foliotiska, UV lakiranja i slijepog tiska, čija primjena čini proizvod uočljivijim. Također lakiramo karton za blister pakiranja. - tag:

Pošaljite nam online upit i uvjerite se u naše mnogobrojne prednosti kao što su: kvalitetan otisak, konkurentne cijene, optimalni rokovi isporuke, dostava, itd... Indirektna tehnika tiska danas se koristi za tisak većine grafičkih proizvoda. Otisak se prenosi s tiskovne forme na gumenu navlaku, a zatim preko tiskovnog valjka (cilindra) na tiskovnu podlogu. Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton. Moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Omogućuje otisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su konkurentne cijene malih naklada, brzina isporuke gotovog produkta i mogućnost personalizacije, odnosno individualizacije tiskanih proizvoda. Grafokor nudi digitalni tisak na trenutno najsvestranijem stroju za digitalni tisak .Korisnicima nudi mogućnost tiska na široki spektar materijala kao npr. papir, plastika, koverte, itd.

tiskara digitalni tisak offset tisak ambalaža digitalni tisak offset tisak Tiskara Grafokor