Nagrada stručnog žirija

nagradna igra: Moja najbolja fotka
Darko Sajko iz Žarovnice, osvojio je nagradu za najbolju fotku po izbornu tročlanog stručnog žirija u sastavu:

 

  • profesionalni fotograf Robert Leš
  • akademski slikar Branimir Čilić
  • dizajner iz tvrtke Grafokor d.o.o.

 

saj

 

Darko je iskusan planinar i pilot paraglidera pa su većinom njegove fotke snimljene iz "visina".
Nagrađenu fotku je snimio Nikonom D7000 ujutro u 7,30h (bilo je hladno .-)). ispod vrha Razor u Julijskim alpama - Slovenija.

Vjerujemo da će nagrađena fotka isprintana u velikom formatu krasiti njegovu sobu te da će ga nagrada poticati da snimi još predivnih fotografija.

Darko: "Hvala tiskari Grafokor na nagradi, uokvirena i isprintana u velikom formatu izgleda mi još bolje. :-) Mislim da ovakve nagradne igre pružaju odličnu priliku i "amaterima" da objave svoje radove.

Još jednom zahvaljujem tiskari Grafokor."

 

 

Tiskara Digitalni tisak

Digitalni tisak Zagreb

Ambalaža

Grafokor offset

Digitalna Tiskara posjetnice

Digitalni tisak memorandumi

Ambalaža

Plakati kutije letci

Proizvodnja ambalaže zagreb

Reljefni tisak, specijani

tiskara TAGOVI ambalaža kutija folio tisak zlatotisak štancanje reljefni tisak slijepi tisak rokovnici kalendari dorada Tiskara Zagreb Digitalna tiskaratiskovine grafička priprema identitet tvrtke katalog proizvoda kontakt formular letak offset offset tisak on line tisak plakat

AMBALAŽA Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama. Ambalažu izrađujemo kartonom do 400 gr., klasičnim offset tiskom. Posebno ističemo mogućnost dodatnog foliotiska, UV lakiranja i slijepog tiska, čija primjena čini proizvod uočljivijim. Također lakiramo karton za blister pakiranja. - tag:

Pošaljite nam online upit i uvjerite se u naše mnogobrojne prednosti kao što su: kvalitetan otisak, konkurentne cijene, optimalni rokovi isporuke, dostava, itd... Indirektna tehnika tiska danas se koristi za tisak većine grafičkih proizvoda. Otisak se prenosi s tiskovne forme na gumenu navlaku, a zatim preko tiskovnog valjka (cilindra) na tiskovnu podlogu. Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton. Moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Omogućuje otisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su konkurentne cijene malih naklada, brzina isporuke gotovog produkta i mogućnost personalizacije, odnosno individualizacije tiskanih proizvoda. Grafokor nudi digitalni tisak na trenutno najsvestranijem stroju za digitalni tisak .Korisnicima nudi mogućnost tiska na široki spektar materijala kao npr. papir, plastika, koverte, itd.

tiskara digitalni tisak offset tisak ambalaža digitalni tisak offset tisak Tiskara Grafokor