GRAFOKOROV VRT!

Zaključili smo da najviše zasluga da postane prva vijest ima priča koja se odvija izvan naših proizvodnih pogona.

Naime, naš kolega Matko Zekić, uz višetjedne nakane i samoohrabrenja, napokon je proveo svoju zelenu ideju u djelo. Iako je vrtna sezona debelo odmakla, hrabro je odlučio i predložio Upravi naše tvrtke da u prostranom dvorištu iza tiskare posadi – ni manje ni više – nego RAJČICU!!

 


paradajz


Uz prvotno iznenađenje, Uprava ne samo da je tu ideju prihvatila, nego su i pomogli u realizaciji i osigurali prostor, posudu i zemlju, a kolegica Larisa Graljuk iz Prodaje posudila – kramp :-).

I tako se nježna biljčica, koja je do tada stidljivo rasla u plastičnoj čaši na Matkovom balkonu, doselila u Jankomir i naše je potpuno predvidljivo dvorište odjednom postalo poprište neviđenog interesa i brige svih djelatnika naše tvrtke.
Neki su samo nesigurno virili, neki su pljevili, povezivali, neki zaljevali, a ovih dana nas je naša zelena sustanarka počastila i s par stidljivih cvjetića.

U nadi da će se do jeseni razviti i održati i plodovi, koliko god bili skromni, znamo da će našem Matku to dati vjetar u leđa, pa pratite razvoj događaja, a dođete li poslom u našu tvrtku, slobodno zamolite da vam pokažu – GRAFOKOROV VRT!

Tiskara Digitalni tisak

Digitalni tisak Zagreb

Ambalaža

Grafokor offset

Digitalna Tiskara posjetnice

Digitalni tisak memorandumi

Ambalaža

Plakati kutije letci

Proizvodnja ambalaže zagreb

Reljefni tisak, specijani

tiskara TAGOVI ambalaža kutija folio tisak zlatotisak štancanje reljefni tisak slijepi tisak rokovnici kalendari dorada Tiskara Zagreb Digitalna tiskaratiskovine grafička priprema identitet tvrtke katalog proizvoda kontakt formular letak offset offset tisak on line tisak plakat

AMBALAŽA Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama. Ambalažu izrađujemo kartonom do 400 gr., klasičnim offset tiskom. Posebno ističemo mogućnost dodatnog foliotiska, UV lakiranja i slijepog tiska, čija primjena čini proizvod uočljivijim. Također lakiramo karton za blister pakiranja. - tag:

Pošaljite nam online upit i uvjerite se u naše mnogobrojne prednosti kao što su: kvalitetan otisak, konkurentne cijene, optimalni rokovi isporuke, dostava, itd... Indirektna tehnika tiska danas se koristi za tisak većine grafičkih proizvoda. Otisak se prenosi s tiskovne forme na gumenu navlaku, a zatim preko tiskovnog valjka (cilindra) na tiskovnu podlogu. Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton. Moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Omogućuje otisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su konkurentne cijene malih naklada, brzina isporuke gotovog produkta i mogućnost personalizacije, odnosno individualizacije tiskanih proizvoda. Grafokor nudi digitalni tisak na trenutno najsvestranijem stroju za digitalni tisak .Korisnicima nudi mogućnost tiska na široki spektar materijala kao npr. papir, plastika, koverte, itd.

tiskara digitalni tisak offset tisak ambalaža digitalni tisak offset tisak Tiskara Grafokor