Grafokor je ponosni partner SUPEBRANDS-a za 2016/2017. godinu

header

U vrijeme kada su brandovi izgradili jednu cijelu kulturu, kada se brzo povezujemo s određenim proizvodima jer s nama dobro komuniciraju, proizvođačima tih brandova važnije je nego ikada okružiti se partnerima koji osiguravaju kvalitetu i ispunjavaju očekivanja.

Tako i naša tvrtka ima svoje zasluženo mjesto u partnerskom odnosu s više domaćih ali i inozemnih proizvođača poznatih brandova, a na našem putu tog zajedničkog uspjeha najzaslužnija je naša misija: poštivanje dogovorenog.

U svrhu održavanja te naše temeljne vrijednosti, ali i kontinuiranog razvijanja i usavršavanja, zapošljavamo stručne, pouzdane i poštene zaposlenike.

U našem poslovanju svjesni smo nužnosti poznavanja i zadovoljavanja potreba i želja naših postojećih i potencijalnih kupaca.

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 sastavni je dio naše poslovne politike koji nam omogućuje svakodnevno poboljšavanje poslovanja.

Na taj način pomažemo našim kupcima da steknu komparativnu prednost na tržištu.

Među partnerima smo prepoznati kao iskusni i pouzdani kooperant za područje ofsetnog tiska i oplemenjivanja tiskanog materijala specijalnim efektima, kako bismo kupcu isporučili jedinstven i prepoznatljiv proizvod.

Orijentirani smo na izradu proizvoda manjih i srednjih naklada, neovisno o veličini kupca.

Našu izvrsnost je prepoznala i struka pa smo tako već po drugi put ponosni vlasnici nagrade CROPAK za najbolji dizajn i proizvodnju ambalaže u kategoriji malih hrvatskih proizvođača.

Tiskara Digitalni tisak

Digitalni tisak Zagreb

Ambalaža

Grafokor offset

Digitalna Tiskara posjetnice

Digitalni tisak memorandumi

Ambalaža

Plakati kutije letci

Proizvodnja ambalaže zagreb

Reljefni tisak, specijani

tiskara TAGOVI ambalaža kutija folio tisak zlatotisak štancanje reljefni tisak slijepi tisak rokovnici kalendari dorada Tiskara Zagreb Digitalna tiskaratiskovine grafička priprema identitet tvrtke katalog proizvoda kontakt formular letak offset offset tisak on line tisak plakat

AMBALAŽA Dugogodišnji smo proizvođač ambalaže, i rado bismo vam ponudili naše usluge i pomogli da smanjite troškove ambalaže, ili dobijete atraktivniju i kvalitetniju ambalažu koja bi vaš proizvod više istaknula na prodajnim policama. Ambalažu izrađujemo kartonom do 400 gr., klasičnim offset tiskom. Posebno ističemo mogućnost dodatnog foliotiska, UV lakiranja i slijepog tiska, čija primjena čini proizvod uočljivijim. Također lakiramo karton za blister pakiranja. - tag:

Pošaljite nam online upit i uvjerite se u naše mnogobrojne prednosti kao što su: kvalitetan otisak, konkurentne cijene, optimalni rokovi isporuke, dostava, itd... Indirektna tehnika tiska danas se koristi za tisak većine grafičkih proizvoda. Otisak se prenosi s tiskovne forme na gumenu navlaku, a zatim preko tiskovnog valjka (cilindra) na tiskovnu podlogu. Tiska se uglavnom na papir, polukarton i karton. Moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Omogućuje otisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su konkurentne cijene malih naklada, brzina isporuke gotovog produkta i mogućnost personalizacije, odnosno individualizacije tiskanih proizvoda. Grafokor nudi digitalni tisak na trenutno najsvestranijem stroju za digitalni tisak .Korisnicima nudi mogućnost tiska na široki spektar materijala kao npr. papir, plastika, koverte, itd.

tiskara digitalni tisak offset tisak ambalaža digitalni tisak offset tisak Tiskara Grafokor