Grafokor je ponosni partner SUPEBRANDS-a za 2016/2017. godinu

header

U vrijeme kada su brandovi izgradili jednu cijelu kulturu, kada se brzo povezujemo s određenim proizvodima jer s nama dobro komuniciraju, proizvođačima tih brandova važnije je nego ikada okružiti se partnerima koji osiguravaju kvalitetu i ispunjavaju očekivanja.

Tako i naša tvrtka ima svoje zasluženo mjesto u partnerskom odnosu s više domaćih ali i inozemnih proizvođača poznatih brandova, a na našem putu tog zajedničkog uspjeha najzaslužnija je naša misija: poštivanje dogovorenog.

U svrhu održavanja te naše temeljne vrijednosti, ali i kontinuiranog razvijanja i usavršavanja, zapošljavamo stručne, pouzdane i poštene zaposlenike.

U našem poslovanju svjesni smo nužnosti poznavanja i zadovoljavanja potreba i želja naših postojećih i potencijalnih kupaca.

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 sastavni je dio naše poslovne politike koji nam omogućuje svakodnevno poboljšavanje poslovanja.

Na taj način pomažemo našim kupcima da steknu komparativnu prednost na tržištu.

Među partnerima smo prepoznati kao iskusni i pouzdani kooperant za područje ofsetnog tiska i oplemenjivanja tiskanog materijala specijalnim efektima, kako bismo kupcu isporučili jedinstven i prepoznatljiv proizvod.

Orijentirani smo na izradu proizvoda manjih i srednjih naklada, neovisno o veličini kupca.

Našu izvrsnost je prepoznala i struka pa smo tako već po drugi put ponosni vlasnici nagrade CROPAK za najbolji dizajn i proizvodnju ambalaže u kategoriji malih hrvatskih proizvođača.